Om KlassiskBornholm

Koncertoversigten KlassiskBornholm har til formål at give et samlet overblik over klassiske musikarrangementer på Bornholm. Projektet er opstået på initiativ af Bornholms Musikfestival, Bornholms Musikforening, Sct. Nicolai kirke og Svanekegaarden, men er åbent for alle offentlige koncerter med klassisk musik på øen. Tanken er at skabe en fælles indgang med links ud til de enkelte koncertarrangører.

For at gøre listen så fuldstændig som muligt, opfordrer vi koncertarrangører til at kontakte KlassiskBornholm med oplysninger om koncertdatoer, -steder, billetpriser m.v. Det er også muligt for arrangører at få eget login, så man selv kan indtaste og vedligholde sine koncertoplysninger på KlassiskBornholm.

KlassiskBornholm producerer udover onlinekalenderen også plakater (ca. 200 stk. tre gange i løbet af sommeren; størrelse A3 - se eksempel ) med en oversigt over de tilmeldte koncerter i sommerperioden, dvs. juli og august. Plakaterne sættes op på offentlige steder og i forretninger rundt omkring på øen. Optagelse i onlinekalenderen er gratis, men hvis koncerterne også ønskes på plakaten, opkræves et beløb til dækning af trykkeomkostningerne svarende til arrangørens andel af koncerter på plakaterne. Kontakt KlassiskBornholm for nærmere detaljer.

Hvis du vil have dine koncerter på kalenderen, så kontakt Axel Teich Geertinger på info@klassiskbornholm.dk.

 

Tilbage til kalenderen